Caluwé Artisan Pralines

Caluwé Artisan pralines voor

€ 49,99

Ik wil mij inschrijven!

Pralines om bij weg te dromen…


De Belgische pralines die Caluwé vandaag maakt zijn het resultaat van bijna 50 jaar vakmanschap. Toen Georges en Julie Caluwé in 1968 besloten om een pralinebedrijfje op te starten, konden ze nooit vermoeden dat Caluwé enkele decennia later zou exporteren naar meer dan twintig landen.


Het geheim van het succes zit in de passie voor heerlijke Belgische pralines. Elke praline van Caluwé Artisan Chocolatier is het resultaat van artisanaal vakmanschap en een verfijnd oog voor detail. De chocolatiers bereiden de vullingen volgens eigen recept vanaf de basisingrediënten. Alleen de beste grondstoffen komen in aanmerking voor de pralines. 


Eén keer een Belgische praline proeven van Caluwé Artisan en je bent verkocht voor het leven. De ambachtelijk bereide vullingen, de volle chocoladesmaak van Barry Callebaut,… Heerlijk gewoon! Het assortiment bevat op elk moment maar liefst 90 standaard pralines van eigen receptuur. 


Dit praline pakket omvat: 

  • 2 x  praline-ballotin (1 kg)


Pralines om duimen en vingers bij af te likken voor slechts € 49,99 i.p.v. € 64! Bestel snel en vergeet niet het adres door te geven waarop het mag worden geleverd. Aanbieding geldig tot 31 december 2020 en zolang de voorraad strekt. Niet cumuleerbaar met andere kortingen of promoties. Voor vragen of meer info : 

Tel : 02 580 05 87 (maandag tot vrijdag van 10 tot 17 uur) -Email : info@ikschrijfmijin.be - Adres : Esplanade 1 / B32   1020 Brussel - BTW : BE 0806 888 164

Betaal veilig met :